WEBINAR

Familieopstellingen met Hylke

In 5 stappen van Spanning naar Spirit

Kom in beweging en zet met opstellingen nieuwe stappen in jouw leven

Wat neem jij mee na dit webinar...

  • Je hebt opstellingen & meditatie gedaan.

  • Je hebt zicht gekregen op jouw thema/blokkade rondom jouw thema.

  • Je hebt meer contact met jezelf, je echte ik, en de bron.

  • Je hebt kennis gemaakt met de 5 stappen die jou kunnen helpen om de deur naar je ziel te openen.

  • Je heb gezien hoe je meer lichtheid, bewustzijn en geluk kunt ervaren op alle aspecten in jouw leven.

Wat deelnemers vertellen...

Corien


'Ik heb het idee dat ik de hele wereld ben rondgegaan. Vooral de wereld in mezelf. Dat was heftig en ook mooi.  Hylke maakt echt wat in je los, dat geeft zoveel ruimte en zoveel licht. Ik kan het zeker toepassen. Ik heb gezien dat het zo krachtig is. Dat is het enige dat ik wil doen.'

Ilonka


"Hylke heeft de bijzondere gave om diepgaande kennis heel concreet in te zetten voor de ontwikkeling van mensen en organisaties. Hij heeft een scherp oog vanuit een diep innerlijk weten. In dit webinar heb ik dat echt heel mooi kunnen ervaren, echt een cadeautje."

Frederique


De manier waarop Hylke werkt vind ik heel verfrissend, even los van de strakke structuur van familieopstellingen, omdat hij veel meer vrijheid toelaat. Heel  inspirerend. Wat ik verder heel leuk aan Hylke vind is dat hij in het moment durft te bewegen. Echt in het moment durven te voelen.

Over Hylke

Zijn klanten noemen hem authentiek, eigenwijs en echt een meester in zijn vak. Hij geldt dan ook als één van de meest veel gevraagde innovatieve topcoaches van dit moment. Hij is de leidende stem van het nieuwe opstellen wereldwijd. Geïnspireerd door Bert Hellinger zelf - de grondlegger van het Systemisch Werk - heeft Hylke zijn werk de laatste 15 jaar doorontwikkeld. Met het Intuïtief Systemisch Coachen geeft hij het vak, maar vooral ook zijn klanten een nieuwe dimensie in hun leven, hun liefde, hun werk en hun organisatie. Hylke heeft in de afgelopen 20 jaar vele mensen en organisaties geholpen om hun leiderschap te leven. Daarnaast heeft hij 3 boeken gepubliceerd en inmiddels al over de 1.000 mensen opgeleid in zijn werk.