VOORJAARSSCHOOL

Intuïtief Systemisch Coachen

- 7 t/m 10 juni 2021 te Amsterdam -

Transformeer je liefde, werk en leven en leer

1 op 1 systemisch coachen

Het nieuwe opstellen

 

'De nieuwe opstellingen methode heb ik de afgelopen 15 jaar ontwikkeld en al met veel succes ingezet en toegepast bij duizenden mensen. De essentie van het nieuwe opstellen is dat we in onze dagelijkse vraagstukken en de daarbij behorende belemmeringen gaan ontdekken welke innerlijke krachtbronnen, ‘schatten’ erin verscholen liggen. Carl Jung noemde deze krachtbronnen ‘archetypen’. Dit zijn universele leven gevende principes, waarden, kwaliteiten en talenten die je in jezelf kunt aanboren. Ze liggen verscholen onder allerlei oude overtuigingen die je - onbewust - hebt meegekregen van je ouders, grootouders en voorouders en je opvoeding. Met het nieuwe opstellen gaan we dus schatgraven, op zoek naar jouw krachtbronnen!'
- Hylke Bonnema -

Intuïtief Systemisch Coachen

 

De pandemie waarmee we te maken hebben is voor veel mensen een zware periode. We zien dan ook dat er veel meer ziekteverzuim is door corona zelf, maar ook door burn-outs,  eetproblemen, depressies en andere gezondheidsproblemen.

 

Misschien voel je dat zelf ook? Of ervaar je in je praktijk een toename van mensen die bij je komen met deze klachten?
 

Intuïtief Systemisch Coachen helpt jou en je cliënten om te luisteren naar de verborgen boodschap van deze (gezondheids)problemen. Vaak zit er oude pijn onder. Als die gezien en gevoeld mag worden, kan die transformeren in een krachtbron voor jou, waardoor jij en/of je cliënt weer voluit kunt leven en genieten.

 

Anders coachen

Je bent coach (of wilt dit graag worden), trainer, psycholoog of therapeut en je bent altijd heel hard aan het werk. Je bent constant bezig om het probleem van je cliënt op te lossen. En vaak levert het ook nog eens weinig op. Ergens voel je, dit moet anders kunnen.

 

Word wie je bedoeld bent te zijn

Waarom doe je je werk eigenlijk echt? Wat is je oprechte verlangen? Als je jouw oprechte motivatie vindt in je werk, liefde en het leven zul je eindelijk kunnen ontspannen en gaan vertrouwen op het systemische veld en daardoor veel meer kunnen bereiken.

 

Ga mee op innerlijke reis
In mijn meerdaagse- en jaartrainingen zie ik elke keer weer dat wanneer je wat langer en intensiever op innerlijke reis gaat, je hele perspectief op de dingen kan veranderen. En daarom organiseer ik dit voorjaar de Voorjaarsschool Intuïtief Systemisch Coachen. Zodat jij kunt worden wie je bedoeld bent te zijn EN tegelijkertijd Intuïtief Systemisch Coachen en het Nieuwe Opstellen kunt leren.

De Voorjaarsschool is voor jou...

 • Als je merkt dat coachen steeds meer energie kost.

 • Als je voelt dat praten niet langer de oplossing biedt.

 • Als je vastloopt in de groei van je praktijk.

 • Als je je klanten op een dieper niveau wilt begeleiden.

 • Als je meer bezieling wilt in je werk en in je leven.

 • Als je weet dat je zelf de belemmering bent waardoor je vastloopt in je bedrijf.

Dit is wat je gaat leren...


In de Voorjaarsschool leer je in 4 dagen alles wat ik de afgelopen 15 jaar heb ontdekt op het gebied van Intuïtief Systemisch Coachen, in wat ik 'het Nieuwe Opstellen' noem. De Voorjaarsschool is heel praktisch georiënteerd. Je ontdekt stap voor stap de geheimen van het Intuïtief Systemisch Coachen. Na deze vier dagen kun je gelijk je nieuw verworven vaardigheden gaan toepassen in je eigen praktijk, met je eigen cliënten, collega’s of klanten.

 

Het ontdekken van de geheimen van het Intuïtief Systemisch Coachen doen we door de methode ook op onszelf toe te passen. We walk our talk. We gebruiken hierbij de ‘5 sleutels van het Intuïtief Systemisch Coachen’. Dit zijn 5 eenvoudige stappen die je kunt inzetten om beter te leren luisteren naar je gevoel en je intuïtie. Dat geldt voor jezelf, maar ook voor de cliënten waar je mee werkt. Goed leren voelen is echt dé weg is naar meer geluk, liefde, wijsheid en kracht. De 5 sleutels helpen je daarbij.

 

Met behulp van het Nieuwe Opstellen ontdek je welke interne blokkades jouw groei momenteel beperken of zelfs belemmeren. Je maakt tijdens de Voorjaarsschool dus ook een diepe persoonlijke transformatie op het gebied van werk, liefde en leiderschap over je eigen leven. Zodat je kunt worden wie je bedoeld bent te zijn.

 

Het programma ziet er als volgt uit...

 • Kennismaken met Hylke, de groep, het veld en jezelf... Je gaat voelen hoe het is met de verbinding met jouw lijf. Je lijf is de ingang naar je intuïtie. Door je systemische gevoeligheid te ontwikkelen, kom je in contact met je kwetsbaarheid, sterfelijkheid, passie, intuïtie en je kracht.

  7

  juni

  2021

 • 8

  juni

  2021

  De basishouding is het fundament voor het systemische werk. In de basishouding gaat het om lichaamsbewustzijn en ademhaling. Het gaat om jouw waarneming vanuit je lijf. Je gaat samen op reis met je cliënt. We gaan fenomenologisch waarnemen en het niet weten leren uithouden.

 • Tekenen is een manier om dat wat binnen leeft buiten aan te raken, aan te kijken en te kunnen transformeren. Het analyseren van de tekening is bijzaak. Je zult merken dat het ook totaal niet gaat over de kwaliteit van de tekening maar dat deze van binnenuit zal ontstaan.

  9

  juni

  2021

 • 10

  juni

  2021

  Deze dag kijken we naar alle andere vormen van systemisch werken. We doen dit steeds door te ervaren en te oefenen.

Na afloop van de Voorjaarsschool...

 • Heb je ervaren dat je kunt vertrouwen op je intuïtie en weet je hoe je die kunt gebruiken;

 • Kun je systemisch waarnemen en handelen;

 • Heb je praktische en direct toepasbare coaching technieken geleerd;

 • Maak je je persoonlijke transformatie in werk, liefde en leven;

 • Heb je meer bezieling, impact en inkomen in je praktijk.

Voorjaarsschool Intuïtief Systemisch Coachen

€ 1.195,- (excl. btw)

 • In vier aaneengesloten dagen leren Intuïtief Systemisch Coachen.

 • Diepe persoonlijke transformatie om je eigen blokkades te doorbreken.

 • Praktische vaardigheden die je direct kunt inzetten in de praktijk.

 • Meer bezieling en impact in je werk en daarmee meer inkomen in je praktijk.

 • Kort, krachtig en enorm verdiepend, zowel persoonlijk als professioneel.

  Coronamaatregelen

   

  Regelmatig krijg ik de vraag of de Voorjaarsschool wel live doorgaat in verband met de corona-maatregelen. Het antwoord is: JA!

   

  Als 'niet-overheid erkende onderwijsinstelling' mogen wij sinds 28 februari onze trainingen aanbieden in een besloten plaats. Met een besloten plaats wordt bedoeld dat de trainingsruimte alleen toegankelijke is voor direct betrokken. 

   

  Wij houden ons aan de, op dat moment, geldende coronamaatregelen.

  Datum, locatie en investering

  Datum:

  • Maandag 7 t/m donderdag 10 juni 2021.

  • 4 achtereenvolgende dagen.

  • We starten elke dag om 10:00 (inloop vanaf 9:30) en eindigen de dag rond 17:30.

  Locatie:

  • Hofkerk te Amsterdam, Linneaushof 94.

  • Goed bereikbaar per openbaar vervoer.

    

  Investering:

  • € 1.195,- (excl. btw).

  • Inclusief koffie/thee/water, koekjes.

  • Je kunt zelf je lunch meenemen of ergens lunchen in de buurt.

  Deelnemers over de Voorjaarsschool...

  Corina

  Jasper

  Veelgestelde vragen

  Heb je nog vragen? Kijk dan hieronder bij de veelgestelde vragen, of stel je vraag via dit contactformulier.

  COVID-19

  Hoe gaan jullie om met de 1,5 meter afstand en de Coronamaatregelen?

  Wij houden ons aan de, tegen die tijd, geldende regels van het RIVM.

   

  Ik vind het best spannend om nu te boeken, stel dat we weer een lockdown krijgen. Wat dan?

  Als opleidingsinstituut kunnen wij onze opleidingen gewoon live organiseren. 
  Als we toch niet live samen kunnen komen kan je een voucher krijgen voor de volgende Zomer-, Herfst- of Winterschool. Als je daar geen gebruik van kunt maken krijg je gewoon je geld terug.

  Vooropleiding & kennis

  Groep & Activiteiten

  Bereikbaarheid & Vervoer

  Reserveren & Annuleren

  Financieel

  Voorjaarsschool Intuïtief Systemisch Coachen

  1.195,- (excl. btw)

  • In vier aaneengesloten dagen leren Intuïtief Systemisch Coachen.

  • Diepe persoonlijke transformatie om je eigen blokkades te doorbreken.

  • Praktische vaardigheden die je direct kunt inzetten in de praktijk.

  • Meer bezieling en impact in je werk en daarmee meer inkomen in je praktijk.

  • Kort, krachtig en enorm verdiepend, zowel persoonlijk als professioneel.

   Over Hylke

   Zijn klanten noemen hem authentiek, eigenwijs en echt een meester in zijn vak. Hij geldt dan ook als één van de meest veel gevraagde innovatieve topcoaches van dit moment. Hij is de leidende stem van het nieuwe opstellen wereldwijd. Geïnspireerd door Bert Hellinger zelf - de grondlegger van het Systemisch Werk - heeft Hylke zijn werk de laatste 15 jaar doorontwikkeld. Met het Intuïtief Systemisch Coachen geeft hij het vak, maar vooral ook zijn klanten een nieuwe dimensie in hun leven, hun liefde, hun werk en hun organisatie. Hylke heeft in de afgelopen 20 jaar vele mensen en organisaties geholpen om hun leiderschap te leven. Daarnaast heeft hij 3 boeken gepubliceerd en inmiddels al over de 1.000 mensen opgeleid in zijn werk.