• Weet je wat de basishouding is om goed intuïtief systemisch te werken.

  • Heb je een bijzondere werkvorm geleerd waarbij jij je cliënt kunt begeleiden om dat wat van binnen leeft, van buiten aan te raken, aan te kijken en te transformeren.

  • Heb je verschillende andere werkvormen ontdekt die je kunt inzetten om nog meer resultaat uit je coachesessies te halen.

  • Hoef je nooit meer te pleasen, oplossen, weten, fixen of controleren.

  • Weet je hoe je op een eenvoudige manier een goede coach kunt zijn zonder dat je teveel je best hoeft te doen.

Wat deelnemers vertellen...

Corien


'Ik heb het idee dat ik de hele wereld ben rondgegaan. Vooral de wereld in mezelf. Dat was heftig en ook mooi.  Hylke maakt echt wat in je los, dat geeft zoveel ruimte en zoveel licht. Ik kan het zeker toepassen. Ik heb gezien dat het zo krachtig is. Dat is het enige dat ik wil doen.'

Ilonka


"Hylke heeft de bijzondere gave om diepgaande kennis heel concreet in te zetten voor de ontwikkeling van mensen en organisaties. Hij heeft een scherp oog vanuit een diep innerlijk weten. In deze masterclass heb ik dat echt heel mooi kunnen ervaren, echt een kadootje."

Frederique


De manier waarop Hylke werkt vind ik heel verfrissend, even los van de strakke structuur van familieopstellingen, omdat hij veel meer vrijheid toelaat. Heel  inspirerend. Wat ik verder heel leuk aan Hylke vind is dat hij in het moment durft te bewegen. Echt in het moment durven te voelen.

Over Hylke

Zijn klanten noemen hem authentiek, eigenwijs en echt een meester in zijn vak. Hij geldt dan ook als één van de meest veel gevraagde innovatieve topcoaches van dit moment. Hij is de leidende stem van het nieuwe opstellen wereldwijd. Geïnspireerd door Bert Hellinger zelf - de grondlegger van het Systemisch Werk - heeft Hylke zijn werk de laatste 15 jaar doorontwikkeld. Met het Intuïtief Systemisch Coachen geeft hij het vak, maar vooral ook zijn klanten een nieuwe dimensie in hun leven, hun liefde, hun werk en hun organisatie. Hylke heeft in de afgelopen 20 jaar vele mensen en organisaties geholpen om hun leiderschap te leven. Daarnaast heeft hij 3 boeken gepubliceerd en inmiddels al over de 1.000 mensen opgeleid in zijn werk.