ONLINE RETRAITE

Van Spanning naar Spirit

14 februari

Crisis als springplank naar je liefde, daadkracht & eigen wijsheid!

Van machteloosheid naar je eigen kracht

 

Deze huidige tijd vraagt veel van ons en onze omgeving. Aan de ene kant sluiten we ons er misschien wat voor af ter bescherming, aan de andere kant zijn we toch geraakt. Hoe kun je hier mee omgaan en juist deze crisis als kans gebruiken? 

 

Zelf ontdekte ik hoe deze gebeurtenissen mij onbewust raakten in mijn eigen kindpijn. Het gevoel hebben dat er geen ruimte is voor mij, mijn gevoelens en mijn visie. Het bracht mij weer terug naar mijn kindertijd.  Mijn strategie was dan om me van binnen terug te trekken en van buiten aan te vallen. Dit doe ik als volwassene nu ook nog, als ik niet uitkijk. Terwijl de huidige tijd en situatie nu van mij vraagt om deze patronen te herkennen en te transformeren naar authentieke kracht, liefde en wijsheid. Ik kan weer zien hoe deze omstandigheden niet mijn levensgeluk en vrijheid hoeven te bepalen. Niemand kan mij mijn liefde, kracht en wijsheid ontnemen, behalve ikzelf…. 


- Hylke Bonnema -

Uitnodiging

Om jou te ondersteunen heb ik samen met mijn team een online retraitereis gemaakt. Deze is gebaseerd op wat onze trainingen al  20 jaar diep en succesvol maken. 

 

Deze retraite bestaat uit meditatie en opstellingen. Met de meditatie wil ik je leren om dicht bij jezelf te blijven en te voelen wat er wezenlijk ís. Met de opstellingen gaan we oude emotionele patronen die nu getriggerd worden aankijken en transformeren. Zodat jij vanuit zachte helderheid met jouw uitdagingen in deze tijd kan omgaan. Deze tijd kan je gebruiken om te gaan doen in werk waar je al lang van droomt, of juist in de liefde die zaken aan te gaan die je al lang wilde maar nog niet durfde. Gewoonweg ‘quality time’ voor jezelf, dichtbij je ware zelf. 

 

Heb jij zin om vanuit jouw veilige plek thuis, met ons op reis te gaan? Even tijd voor ontspanning, hard genoeg gewerkt, even stilstaan en inspiratie opdoen voor jouw zelf.   

 

Over het programma

Hoe kan je van crisis en terugslag naar inspiratie gaan? Hoe kun je van gevangen zitten in je oude verhalen, die veel ‘gedoe’  veroorzaken in al je relaties, werk en leven, gaan naar meer vrijheid voor jezelf en ruimte voor echte diepe verbinding? Het zijn juist je onbewuste emoties en patronen waardoor je je gevangen blijft voelen. Het gaat erover om in deze retraitereis dát te onderzoeken wat er onder jouw patronen zit aan onbewuste emoties. Ze leren loslaten en transformeren in daadkracht, liefde en wijsheid. Kortom leren voelen wat jouw hart en ziel je willen vertellen

Wat neem jij mee na de retraite

 • Je hebt opstellingen & meditatie gedaan.

 • Je voelt je ontspannen en in contact met je gevoel en intuïtie.

 • Je hebt zicht gekregen op  jouw thema/blokkade.

 • Je hebt een nieuw perspectief op werk, relatie en leven.

 • Je hebt meer contact met jezelf, je echte ik, en de bron.

 • Je zult meer liefde, daadkracht en wijsheid ervaren.

Data en investering

Data:

 • Zondag 14 februari 

Waar:

 • Via Zoom. Na je aanmelding krijg je de link in je mail.

    Tijd:

    • We starten om 10:00 uur en ronden af om 13:00 uur

    Investering:

    • € 27,- 

    De 5 stappen

     

    We gaan deze retraite gebruikmaken van 5 stappen, die gebaseerd zijn op de systemische principes die natuurvolkeren, onze eigen voorouders, druïden, heksen en sjamanen, al eeuwenlang kennen en toepassen. Bovendien heb ik in al die jaren bij deelnemers ervaren dat deze stappen werken. 

    Juist nu komen al deze wijsheden naar ons toe, omdat de precaire balans tussen mens en aarde niet nog meer verstoord mag raken. Heel graag deel ik met jou op deze retraitereis mijn inzichten en ervaring. Hoe je meer lichtheid, bewustzijn en geluk kunt ervaren.

    Kortom in deze retraite kun je direct ervaren wat er mogelijk is als de deur naar je ziel op slot lijkt te zitten. Of dat nu geldt voor je relatie, je werk, je roeping of je inkomen. Je leert luisteren naar je intuïtie. Om vandaaruit je keuzes te maken om te leven, te werken en lief te hebben. Dat doen we met vijf praktische eenvoudige stappen: 

    1. Introductie en intentie; Kijk je leven aan.

    1. Kracht en lijf; Ervaren wat je voelt.

    1. Liefde en relatie; Oude verhalen herkennen.

    1. Wijsheid en roeping; Levenskracht ervaren.

    1. Leiderschap en verantwoordelijkheid; In beweging komen.

     

    In deze retraite neem ik je mee op een helende reis waarbij ik gebruik maak van de 5 stappen zoals hierboven beschreven. De stappen zijn een eenvoudige praktische manier om onze intuïtief systemische coachmethode te ervaren. Hiermee heb ik in twintig jaar duizenden mensen geholpen om meer op de koers van hun intuïtie te varen. Écht het leven te voelen en in hun liefde, hun werk en hun leiderschap een nieuw perspectief te ervaren. 

     

    Iedereen heeft een uniek talent, een unieke ziel, met een unieke missie, een liefdevolle unieke weg, met een eigen zielsthema. Een stroom die er al eeuwen is en al generaties door jouw voorouders heen stroomt en in jou voortleeft, om van te leren, te groeien en om jou te herinneren meer in jouw diepe natuur en onvoorwaardelijke liefde te zijn. Het is een wetmatigheid dat je precies die uitdagingen aantrekt die jou in de stukken brengt die nog in het donker staan, waar jouw ziel de deur dicht heeft Juist daardoor groei je weer in de richting die jij als ziel graag wilt. 

    Online Retraite 'Van spanning naar Spirit'

    € 27,-

    • Maak in 3 uur een helende reis met de 5 stappen.

    • Herinner je jouw diepe natuur en onvoorwaardelijke liefde.

    • Open de deur naar je ziel.

    • Ervaar meer lichtheid, bewustzijn en geluk.

      Deelnemers over de Reis voor je Leven

      De mogelijke vervolgstap op de Online Retraite

      Over Hylke

      Zijn klanten noemen hem authentiek, eigenwijs en echt een meester in zijn vak. Hij geldt dan ook als één van de meest veel gevraagde innovatieve topcoaches van dit moment. Hij is de leidende stem van het nieuwe opstellen wereldwijd. Geïnspireerd door Bert Hellinger zelf - de grondlegger van het Systemisch Werk - heeft Hylke zijn werk de laatste 15 jaar doorontwikkeld. Met het Intuïtief Systemisch Coachen geeft hij het vak, maar vooral ook zijn klanten een nieuwe dimensie in hun leven, hun liefde, hun werk en hun organisatie. Hylke heeft in de afgelopen 20 jaar vele mensen en organisaties geholpen om hun leiderschap te leven. Daarnaast heeft hij 3 boeken gepubliceerd en inmiddels al over de 1.000 mensen opgeleid in zijn werk.