DE 5 SLEUTELS

van het Intuïtief Systemisch Coachen

In het handboek 'de 5 sleutels'...

  • Ontdek je de 5 sleutels van het Intuïtief Systemisch Coachen, die je keer op keer kunt toepassen tijdens al je coachsessies waardoor je veel minder hard hoeft te werken.

  • Ervaar je de kracht van de 5 sleutels, door ze toe te passen op één van jouw persoonlijke uitdagingen zodat je op een heel diep niveau kunt voelen wat dit werk met je doet.

  • Lees je over het verschil tussen het oude en het nieuwe opstellen en ontdek je waarom Intuïtief Systemisch Coachen geen kunstje is van je hoofd, maar dat het ambachtelijk bewustzijnswerk is.

Wat lezers vertellen...

Ursula


"Het is lekker toegankelijk en ook praktisch, met de aangereikte handvatten kan ik in mijn coaching direct aan de slag."

Jan


"Ik heb het in één ruk uitgelezen. Zo fijn om in je sessies een soort landkaart voor de gevoelswereld van je cliënt  te hebben."

Ingrid


"Juist nu is het belangrijk dat we goed kunnen voelen, zodat we meer gaan leven vanuit intuïtie. Dit handboek helpt daarbij."

Leer de 5 sleutels van het Intuïtief Systemisch Coachen kennen en laat het nieuwe opstellen je de weg wijzen.

Over Hylke

Zijn klanten noemen hem authentiek, eigenwijs en echt een meester in zijn vak. Hij geldt dan ook als één van de meest veel gevraagde innovatieve topcoaches van dit moment. Hij is de leidende stem van het nieuwe opstellen wereldwijd. Geïnspireerd door Bert Hellinger zelf - de grondlegger van het Systemisch Werk - heeft Hylke zijn werk de laatste 15 jaar doorontwikkeld. Met het Intuïtief Systemisch Coachen geeft hij het vak, maar vooral ook zijn klanten een nieuwe dimensie in hun leven, hun liefde, hun werk en hun organisatie. Hylke heeft in de afgelopen 20 jaar vele mensen en organisaties geholpen om hun leiderschap te leven. Daarnaast heeft hij 3 boeken gepubliceerd en inmiddels al over de 1.000 mensen opgeleid in zijn werk.