HOE WIL JIJ JEZELF VERDER ONTWIKKELEN?

Professioneel, persoonlijk of beide?

Onze wereld heeft meer dan ooit mensen nodig zoals jij, die naast goed kunnen denken en doen, ook goed kunnen voelen en zijn. Mensen die intuïtief, empathisch, krachtig en intelligent handelen ten dienste van al het leven op aarde. Wij hebben de afgelopen 20 jaar al tienduizenden mensen als jij verder geholpen, met onze bijzondere intuïtief systemische coach methode. Daarnaast hebben we duizenden professionals opgeleid om dit zelf toe te passen. Dus of jij je nu professioneel of persoonlijk wilt ontwikkelen... wees welkom!

Professionele ontwikkeling

De masterclass Intuïtief Systemisch Coachen geeft je een inkijkje in het werken vanuit je intuïtie en is een ervaring die je écht wilt beleven. De Zomerschool Intuïtief Systemisch Coachen en de Opleiding Intuïtief Systemisch Coachen leren jou het vak van opsteller en zetten je op een innerlijke reis naar bewustzijn die je leven voorgoed zal veranderen. Klik op de buttons hieronder voor meer informatie.

MASTERCLASS
Intuïtief Systemisch Coachen

In deze ONLINE masterclass leer je hoe je 'De 5 sleutels van het Intuïtief Systemisch Coachen' kunt toepassen in 1-op-1 sessies én maak je je eigen persoonlijke systemische reis. Je leert hoe je vanuit je intuïtie kunt werken én je kunt tijdens de masterclass direct je eigen blokkades transformeren in liefde, kracht en wijsheid. De masterclass duurt 1,5 uur.

ZOMERSCHOOL
Intuïtief Systemisch Coachen

In de Zomerschool leer je stap voor stap de geheimen van het Intuïtief Systemisch Coachen door de werkwijze eerst op jezelf toe te passen. De Zomerschool is praktisch georiënteerd, na afloop kun je gelijk je nieuw verworven vaardigheden gaan toepassen in je praktijk, met je eigen cliënten, collega's of klanten. De Zomerschool duurt 4 dagen.

OPLEIDING
Intuïtief Systemisch Coachen

In deze opleiding leer je allround Intuïtief Systemisch Coachen. Wij werken vanuit het geloof dat je anderen pas goed in hun zielsreis kunt ondersteunen door eerst deze reis geheel zelf te hebben ondervonden. In 10x 2-daagse Intensives maak je een prachtige reis en leer je dit ambachtelijke vak. De complete Opleiding duurt 1,5 jaar.

Jezelf inhouden dient niemand, vooral jezelf niet. Dus... wees moedig en reik uit.

Wat heb ik geworsteld met mijn lijf, emoties, liefde, relaties en mijn werk. Totdat ik besloot mezelf en mijn uitdagingen aan te gaan. Toen ontdekte ik het volgende: jezelf inhouden dient niemand. Vooral jezelf niet. Dus wees moedig, reik uit. Vertrouwen op je intuïtie en doen wat echt zin geeft, helpt jou om je verlangen te realiseren. Maar vooral ontdekte ik dat het belangrijk is leiderschap te tonen, door te gaan staan voor jezelf, voor je liefde en je kwetsbaarheid. Dan bereik je de mensen en gaat de wereld open. Kortom iedere dag fouten blijven maken en opnieuw kiezen voor genieten, van alles, zelfs de pijn. En blijven uitreiken, voordat het voorbij is.

Persoonlijke ontwikkeling

De 2-daagse Workshop de Verborgen Boodschap van je Ziel brengt je dichter bij het waarmaken van je dromen. Onze unieke Retraites zijn een belevenis op zich en bijna niet in woorden uit te drukken, die moet je minstens 1x in je leven zelf komen ervaren. In het Jaarprogramma de Reis voor je Leven leer je in vijf 2-daagse Intensives jezelf en je omgeving op een diep spiritueel niveau kennen. Klik op de buttons hieronder voor meer informatie.

2-DAAGSE WORKSHOP

Verborgen Boodschap van je Ziel

Tijdens de Workshop Verborgen Boodschap van je Ziel doorbreek je je patronen zodat je je dromen kunt gaan realiseren. Wij geloven dat als je beter leert voelen alles beter gaat. Daarmee bedoelen we niet dat je heel emotioneel doet, maar dat je echt vlijmscherp, krachtig en intuïtief je waarheid durft te spreken, zoals je bent. De workshop duurt 2 dagen.

ZOMERRETRAITE

Verwenreis voor jezelf

Tijdens de retraite krijg je de beste combinatie van opstellingen, meditatie, yoga en ecstatic dance om jouw persoonlijk leiderschap naar het volgende niveau te tillen. Je komt dichter bij jezelf en bij de natuur en je verdiept je eigen, unieke persoonlijk leiderschap. En dat alles in een prachtig kasteel op een betoverende locatie. De retraite duurt 4 dagen.

JAARPROGRAMMA

De Reis voor je Leven

In de Reis voor je Leven leer je hoe je verder kunt gaan als de deur naar je gevoel en intuïtie op slot lijkt te zitten. Je leert luisteren naar jezelf door het toepassen van vijf praktische sleutels die de deur openen naar je ziels-bestemming. Als je de verborgen boodschap van je ziel ontdekt, dan openen zich vele mogelijkheden. Dit programma duurt 1 jaar

Inspireer jezelf!

Zo bereik je meer in je werk

 

Wat doe je als je voelt dat je vastgelopen bent in je werk? Als het alweer een tijdje niet stroomt. Je ongeïnspireerd bent. En er ook weinig uit je handen komt. Probeer je daar dan van weg te rennen? Werkt niet hè? Wat doe je als je voelt dat je vastgelopen bent in je...

Lees meer

Hoe kan ik blijven staan in de kwetsbaarheid van de liefde?

Zoek jij ook? In de liefde? Hoe blijf ik bij mezelf? Hoe blijf ik in verbinding? Hoe vind ik de juiste? Hoe zorg ik voor de passie, naast alle andere zaken die moeten? Ik heb sinds 3 maanden een prachtige nieuwe ziel bij ons erbij, Feya, ze lacht soms zo lief. Eerlijk...

Lees meer
 

Ken je dat, dat je je soms gevangen voelt in een verhaal?

Ken je dat, dat je je soms gevangen voelt in een verhaal? Een verhaal dat je soms zelf hebt gemaakt. Iedereen heeft een verhaal van hoe het hem of haar tot nu toe is vergaan. Ik vertel mezelf bijvoorbeeld dat ik een Fries ben, uit een hardwerkende horeca-familie en...

Lees meer

Testimonials

van deelnemers aan onze programma's

 

Joop over de

Reis voor je Leven

Loes over de

Zinderende Zomerretraite

Mark over de

Opleiding ISC

Over Hylke

Zijn klanten noemen hem authentiek, eigenwijs en echt een meester in zijn vak. Hij geldt dan ook als één van de meest veel gevraagde innovatieve topcoaches van dit moment. Hij is de leidende stem van het nieuwe opstellen wereldwijd. Geïnspireerd door Bert Hellinger zelf - de grondlegger van het Systemisch Werk - heeft Hylke zijn werk de laatste 15 jaar doorontwikkeld. Met het Intuïtief Systemisch Coachen geeft hij het vak, maar vooral ook zijn klanten een nieuwe dimensie in hun leven, hun liefde, hun werk en hun organisatie. Hylke heeft in de afgelopen 20 jaar vele mensen en organisaties geholpen om hun leiderschap te leven. Daarnaast heeft hij 3 boeken gepubliceerd en inmiddels al over de 1.000 mensen opgeleid in zijn werk.